Herenkapper Vlaardingen

Herenkapper in Vlaardingen voor alle leeftijden

U bent op zoek naar een herenkapper in Vlaardingen en zodoende bent u terecht gekomen bij Haarmode Louise. Onze sfeervolle salon is gevestigd in het centrum van Vlaardingen en daarom zijn wij zeer goed bereikbaar. Heren van alle leeftijden zijn van harte welkom, zelfs de allerkleinsten! Wilt u direct een afspraak maken? Bel ons dan even en laat ons weten welk tijdstip u het beste schikt.

Een diversiteit aan behandelingen

Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren kapsters die ervoor zorgen dat u weer fris en verzorgd voor de dag komt. Wilt u zich eens op professionele wijze laten knippen? Of wilt u enkel de punten laten bijknippen? Dan bent u bij de herenkapper in Vlaardingen aan het juiste adres. Ook kunnen wij uw haar vervolgens stylen zodat het perfect in model zit. Uiteraard kunnen wij u hierbij adviseren zodat u ook thuis uw haar snel en eenvoudig in model kunt brengen. Ook blonderen en/of het zetten van highlights behoort tot de mogelijkheden.

Herenkapper VlaardingenWij zijn niet enkel een herenkapper in Vlaardingen, ook dames en kinderen zijn natuurlijk van harte welkom. Kortom; het hele gezin kan plaatsnemen op de stoel bij één van onze haarstylisten. U kunt er op rekenen dat wij uitgebreid de tijd voor u nemen. Daarnaast profiteert u bij ons van zeer voordelige prijzen. Wilt u een afspraak maken? Bel ons dan gerust. U vindt ons telefoonnummer op deze website. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier.

  Contact