Kapper Vlaardingen

Kom eens langs bij de kapper in Vlaardingen

U bent op zoek naar een kapper in Vlaardingen of omstreken? Dan staat het team van Haarmode Louise voor u klaar! Wij heten u van harte welkom in onze sfeervolle salon, waar een klantvriendelijke benadering centraal staat. Dit betekent dat wij uitgebreid te tijd nemen voor iedere klant en uitvoerig naar uw wensen luisteren. Zo weet u zeker dat u onze salon verlaat met een kapsel naar wens.

U kunt rekenen op professioneel advies

Zowel dames als heren kunnen bij de kapper in Vlaardingen terecht voor diverse behandelingen. In onze salon werken enkel goede opgeleide en ervaren haarstylisten, waardoor u met een gerust hart plaats kunt nemen op één van de stoelen. De dames kunnen onder andere bij ons terecht voor knippen, verven, highlights, permanenten en bruidskapsels. En wenst u een compleet nieuw kapsel? Dan denken wij natuurlijk graag met u mee om tot het beste eindresultaat te komen. Wij kunnen u professioneel adviseren op basis van uw haartype en gezichtsvorm, maar uw wensen staan altijd centraal. Dit geldt natuurlijk ook voor de heren! Indien gewenst kunnen wij ook scheren en/of trimmen, dus laat ons gerust weten wat uw wensen zijn.

kapper vlaardingenHeeft u binnenkort een feestje en wilt u graag een nieuw kapsel? Of wilt u enkel de puntjes laten knippen? Wat uw wensen ook zijn, u kunt bij ons terecht van dinsdag tot en met zaterdag. Wij raden wel aan om even te reserveren, zodat wij uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen. U kunt een afspraak maken door ons te bellen, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk.

   Contact