Kapsalon Schiedam

Kapsalon nabij Schiedam

Wanneer u op zoek bent naar een kapsalon in Schiedam of omstreken, heten wij u van harte welkom bij Haarmode Louise. Wij staan klaar voor dames en heren van alle leeftijden en bieden een diversiteit aan van behandelingen. Zo kunnen de dames onder andere bij ons terecht voor knip- en verfbehandelingen, permanenten, highlights en hairextensions en de heren voor scheren en/of trimmen. Neemt u uw kinderen mee? Dan zorgen wij ervoor dat ze zich snel op hun gemak voelen en zo op een rustige, prettige manier geknipt kunnen worden.

Uw kapsel in goede handen

U wilt natuurlijk dat uw haren in goede handen zijn en dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. U kunt dan ook rekenen op de vakkundigheid en expertise van onze kappers. Niet alleen hebben zij jarenlang ervaring, ook zijn ze op de hoogte van de laatste knip- en verftechnieken. Dit betekent dat er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste producten en materialen, wat het eindresultaat alleen maar ten goede komt. Omdat onze kappers op de hoogte zijn van de laatste trends, wordt er altijd met u meegedacht over uw nieuwe kapsel en kunnen wij u deskundig adviseren. Wij houden bijvoorbeeld rekening met uw haartype en uw gezichtsvorm, maar uw wensen staan natuurlijk altijd centraal. Zo komen we samen tot het beste eindresultaat en zult u met een glimlach onze salon verlaten!

kapsalon schiedamBent u enthousiast over onze kapsalon nabij Schiedam? Neem dan direct contact op om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op deze website, of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact